06-46123266 wilma@hartvoorjou.nl

Even voorstellen…

 

Mijn naam is Wilma, naast psycholoog ben ik vooral mens.

Ik heb mezelf mogen ontwikkelen, ben mijn eigen instrument en als ik niet goed voor mezelf zorg, hoe kan ik dan een ander helpen. Mijn hart/intuïtie gebruik ik in de behandeling waardoor ik juist nabijheid creëer i.p.v. afstand. Hierdoor kan en mag ik dichtbij komen, snel de kern raken. Als kind was ik al gevoelig , waardoor ik me soms een speelbal van mijn omgeving voelde. Ik ben met mezelf aan de slag gegaan door mijn gevoelens toe te laten en zo te leren voelen. Op die manier kon ik onderscheid maken in dat wat van mij was en wat van die ander. Ik heb geleerd om van mijn “zwakte” mijn “kracht” te maken.

Jij bent uniek en jou wil ik ontmoeten.

Aan de hand daarvan bied ik je een behandeling aan die afgestemd is op dat wat jij nodig hebt. Ik geloof niet in een “standaardbehandeling”, maar in een behandeling die de oorzaak wegneemt van je klachten en je geen etiket opplakt.

Lichaam en geest zijn niet te scheiden.

Ik geloof in de holistische visie dat lichaam en geest niet te scheiden zijn. De EFT ( Emotional Freedom Technics) methode waar ik mee werk, werkt heel diep door. “Immers in het heetst van de strijd zijn de emoties ooit binnen gekomen en in het heetst van de strijd mogen ze er ook weer uit!”

Je zult merken dat als je op geestelijk niveau loslaat, dat ook gebeurt op lichamelijk niveau. Het komt soms voor dat mensen na een EFT sessie moeten spugen, diarree krijgen of dat er veel moeheid uitkomt. Immers het lichaam kan zich nu ook gaan herstellen.