06-46123266 wilma@hartvoorjou.nl

Reviews

Mijn cliënten vertellen hun verhaal bij Psycholoog en Coach – Goes:

Wilma’s hulp is kort én krachtig!
Ik voel mij zo veel lichter!
Het leven is weer leuk!
Dankjewel Wilma, je bent echt een aanrader!   

Een geschenk voor jezelf!

Wilma heeft me geholpen in een periode dat ik me door omstandigheden niet meer veilig voelde in mijn eigen leven. Dat uitte zich in wekenlange slapeloosheid en dit was destructief voor mijzelf, mijn werk en degenen van wie ik hou. De reguliere gezondheidszorg had me niets te bieden dan een wachtlijst van 3 maanden en een standaardpakket van zoveel sessies. Bij Wilma kon ik snel terecht en alleen al de intake was genoeg om mijn slapeloosheid te beëindigen. Door Wilma’s unieke werkwijze stond ik snel weer met beide benen op de grond en kon ik het leven weer aan. Ik wens iedereen die een moeilijke periode in het leven doormaakt en hulp nodig heeft zo’n lieve en briljante psycholoog toe…

Opluchting

Van jongs af aan tot mijn 32ste, heb ik meerdere trauma’s opgelopen.

Mijn laatste trauma was een verkrachting. Omdat ik de laatste tijd zo vast liep met mezelf, heb ik de stap gemaakt om een afspraak te maken bij Wilma.

Waar reguliere enkel maar luisteren, pakt Wilma juist door. Ze trekt net dat laatste uit je en maakt zo een compleet beeld van de problematiek.

Nu merk ik meer rust en ruimte in mezelf. Wat een opluchting na al die jaren!

Hoop gevonden

Ik ben elf jaar geleden voor de eerste keer verkracht. Ik werd depressief en suïcidaal, omdat ik dacht dat het mijn schuld was. Na een tijd ben ik bij een psycholoog terecht gekomen, die mij op het juiste pad bracht. Helaas is mij vorig jaar weer hetzelfde overkomen, waardoor ik weer helemaal in de war was. Ik wist dat ik nu sterk genoeg was om te vechten, maar toch besloot ik voor de ‘freeze’ stand te gaan. Ik begreep dit niet en kwam in een neerwaartse spiraal. Ik ging na 11 jaar en 6 psychologen verder, op zoek naar een andere manier, want erover praten was niet meer voldoende. Op een hopeloos moment vond ik ‘Hart voor jou’. Ik stond open voor alles, maar was wel pessimistisch: ”Iemand kan toch niet in 3 sessies mij beter laten voelen, als het na 11 jaar bij psychologen gaan nog niet is gelukt!”. Maar wat had ik het mis. Ik was nerveus om mijn dieptepunt te bereiken, mijn muur te laten vallen en emoties te laten vloeien, zeker bij een vreemde, maar Wilma voelt niet als een vreemde. Ze is een warm, vertrouwd persoon, waar ik aan de telefoon al een band mee had. Ze staat open voor ideeën, ze is er voor je en ze kijkt door je heen, in je ziel, niet enkel oppervlakkig wat je aan de buitenwereld laat zien. Ik voel mij nu veel rustiger, heb geen angstaanvallen meer in het openbaar, ben niet meer bang van mannen zoals vroeger, ik knarsetand niet meer, loop niet meer zo moe als toen en heb gewoon weer zin in het leven. Er zit een kracht in mij, waardoor ik weet dat ik mensen niet meer over me heen ga laten lopen. Dit is een kracht die ik al had, maar Wilma heeft mij geholpen die terug te vinden. Ik voel me weer mezelf!

Dankjewel <3

Wilma heeft mij goed geholpen mezelf weer lichter te voelen en rust te vinden waar ik voorheen zoveel onrust ervaarde. Wilma is een heel fijn persoon om je kwetsbaar bij op te stellen en helpt je echt weer van jezelf te houden en terug op je eigen pad te laten komen 🙂

De techniek die wordt gebruikt werkt echt! Het is heel bijzonder en ik gun het iedereen!

Wonderlijk!

Na een heel stressvolle periode waarin ik opgesloten zat in mijn lichaam, heb ik een afspraak gemaakt bij Wilma. Eerst een intake waaruit zij al gelijk “de pijnpunten” haalt. Daarna gelijk een EFT behandeling. Heel veel emoties eruit gegooid die mij in de weg zaten. De dagen erna ging ik steeds beter in mijn vel zitten. Sliep beter, at beter, vond mijn rust weer terug, kon alles beter relativeren. Na een week zei mijn man: Ik heb de oude …… weer terug.

Tijdens de tweede afspraak de boel afgerond want dankzij Wilma kan ik het weer alleen. 

Nog steeds blij mee

Ik zocht hulp. Wilma is een zeer vriendelijke en behulpzame vrouw, die direct is, en mij in een paar sessies weer op mijn benen heeft gezet. Waar ik op de dag van vandaag nog steeds blij mee ben.

Goed en veilig

Vanaf het begin dat ik met Wilma in contact kwam voelde het meteen al goed en veilig.

Ik ben super blij dat zij op mijn pad terecht is gekomen en mij zo lief en snel heeft geholpen. Ik voelde mij tijdens de sessies erg gehoord, wat ik lang niet heb gevoeld.

Na een dubbele sessie kon ik mijn jaren opgestapelde emoties een plekje gaan geven in mijn hart. Hierdoor is in mijn hoofd meer ruimte gekomen om van het leven te genieten, om dingen te gaan doen die mij gelukkig maken en meer liefde te geven aan mijn naasten. Ik ben mij nu bewust geworden wat ik waard ben, ook heb ik mezelf helemaal terug gevonden en kan ik eindelijk zijn wie ik echt ben.

Ik ben Wilma enorm dankbaar dat ze mij met warmte heeft ontvangen en heeft geholpen om positiever naar het leven te kijken.

Echt een aanrader

Wilma voelt je bijzonder snel aan, dat is heel fijn, het geeft je vertrouwen. De zeer deskundige manier van werken en plan van aanpak maken dat ik de behandeling als succesvol heb ervaren. Echt een aanrader.

Jijzelf bent het leven en jij mag er zijn!

Na een vreselijke mededeling in mijn leven stond deze compleet op zijn kop. Ik zat vast in de paniekmodus en de emoties zaten compleet vast. Kortom helemaal niet mezelf, en dat was ik al een tijd niet meer, achteraf. Dan ga je zoeken en ‘je kop stond mij aan’ dus een afspraak gemaakt. Liefdevol ontvangen in een prettige sfeer. Open naar je patient, wat direct goed voelt. Met een heel fijn gesprek was de grootste druk eraf en was er ruimte voor mezelf. De behandeling met de emoties was erg goed en ik zakte weer in mezelf.

Sta weer open in het leven en neem het zoals het komt. Alles heeft zijn tijd, hoe moeilijk, mooi het ook allemaal kan zijn. Jijzelf bent het leven en jij mag er zijn!

Kortom de spreuk; jij mag er zijn, klopt helemaal en zo voel ik me ook.

Wilma, heel hartelijk bedankt en een knuffel voor jouw!

Een fijne herstart

Toen wij als koppel bij Wilma binnen kwamen voelde het voor beiden als een warm bad. Hier konden we onszelf zijn, hier konden we werken aan het terugvinden van elkaar. Zonder vooroordelen of veroordelen heeft ze ons zowel gezamenlijk als 1-op-1 aangehoord én hierbij rake vragen gesteld. Zo lukte het om in een handvol sessies meer van onze eigen IK als van elkaar te gaan houden. We kunnen oprecht zeggen dat Wilma een waardevolle bedrage heeft geleverd en we door haar begeleiding een hele fijne herstart hebben kunnen maken. Wilma, bedankt!

Een grote schoonmaak

Met een heel goed gevoel kijk ik terug op mijn behandeling bij Wilma. 

In een periode (waarin volgens Wilma bij mij de druiven rijp waren om te plukken) heb ik 3 keer een afspraak met haar gehad. De eerste keer was een intake. Toen ik de tweede keer kwam vond ik het bijzonder hoe goed Wilma mijn persoon en de betekenis van de mensen om me heen aanvoelde en voor zich zag. Deze tweede bijeenkomst gingen we direct aan de slag. Wederom vond ik het zo speciaal dat Wilma intuitief precies goed kon aangeven wat er door me heenging. Na deze behandeling voelde ik me schoon en zuiver, verlost van alle (oude) blokkades die me dwars zaten. Die weken erna stroomde mijn creatieve energie voluit. Ik voelde me alsof ik een grote schoonmaak had gehouden. Ik heb veel geschilderd en die schilderijen ook met Wilma besproken tijdens de derde bijeenkomst. Ook dat was weer heel prettig omdat zij dingen zag die ik zelf niet had gezien. 

Kortom: het was een hele fijne behandeling. Precies wat ik zocht. Geen eindeloos gegraaf in mijn persoon en verleden, maar vanuit het nu heel efficiënt kort, krachtig en intuïtief verlost worden van negatieve energieen en blokkades. Dank je wel hiervoor, Wilma!

Ik zou het iedereen aanraden!

Voordat ik bij Hart voor jou kwam had ik het gevoel op de rem te staan. Tijdens de sessies kwamen alle emoties eruit en voelde ik een rust. Ik heb nu weer het gevoel dat ik van de rem af ben en weer verder kan. Ik zou het iedereen aanraden!

Wilma heeft een heel liefdevolle manier om keihard in te grijpen!

Terug naar mijn eigen kern

In het herstelproces van mijn kanker heeft Wilma mij slechts in een aantal sessies terug laten keren naar mijn eigen kern, waar ik (veer)kracht en zachtheid vind om mijn kankerproces beter te kunnen verwerken. Een aanrader voor iedereen die ‘worstelt’ met kanker.

Er wordt echt geluisterd

Via Google ben ik op de website van hart voor jou terecht gekomen.

De afspraak was snel gemaakt en gelukkig op korte termijn, bij hart voor jou zijn er geen lange wachttijden.

Op de eerste dag de intake gehad en ook direct met de behandeling gestart. Bij hart voor jou voelde het niet alsof je nummer bent, maar er wordt echt naar je geluisterd en een open gesprek gevoerd.

Je hebt geen enkel moment het idee dat er iets van een vragenlijst wordt afgewerkt om maar het gesprek opgang te houden.

De methode die wordt toegepast was voor mij snel en effectief. Ik ben daar dan ook elke keer weer met een goed gevoel de deur uitgelopen.

Dankbaar voor haar hulp

Wilma heeft me in slechts 4 sessies enorm vooruit geholpen. Ze heeft emoties die me al jarenlang in de weg zaten, samen met me opgeruimd, waardoor ik me nu veel vrolijker, energieker en vooral lichter voel. Ze maakt op een fijne, warme en directe manier contact en ik ben heel erg dankbaar voor haar hulp!

Heel dankbaar

In het verleden hebben we allebei verdrietige en moeilijke dingen meegemaakt. In de loop van de jaren hebben we veel gedaan om dit te verwerken, maar we bleven toch steeds tegen problemen oplopen. Dat ging vooral om het omgaan met emoties.

In de zomer van 2022 kwamen we bij Wilma terecht. Zij heeft ons heel erg goed geholpen om alle ballast van vroeger op te ruimen. Bovendien waren een paar consulten al genoeg. Ook heel prettig! We leren nu stap voor stap om beter verbinding met onszelf en anderen te maken. Regelmatig merken we – allebei op onze eigen manier – dat het beter gaat. Van die momenten dat je denkt… hé, dat is nu echt anders. Dankzij Wilma hebben we meer energie en maken we steeds beter contact met anderen, wat echt heel fijn is.

Wilma, we zijn je heel dankbaar voor je hulp en we kunnen je therapie bij iedereen aanbevelen!

Wij mogen er zijn

Mijn dochter van 14 en ik hebben afzonderlijke sessies met Wilma gehad.

Mijn dochter had direct een klik met haar. Wilma is lief, open, direct en nuchter. Zeggen waar het op staat en er niet om heen draaien. Praktisch en verhelderend voor een tiener. Wilma bracht duidelijkheid en liet zien dat ze er mocht zijn.

Mijn sessies waren heftig. Het verdriet wat ik had moest opgeruimd worden. Wilma leidde mij tijdens deze sessies vanuit het verleden naar nu. Ze heeft mij geleerd zaken los te laten en weer liefde te mogen ontvangen. Ook ik mocht er zijn.

Wilma, we zijn je enorm dankbaar voor je warmte en openheid. We voelden ons welkom!

Zo vrij in mijn hoofd

Wilma,
Wat ben ik blij dat ik juist jou heb gevonden, of eigenlijk, dat we op elkaars pad kwamen. Na verschillende therapieën, bij verschillende psychologen te hebben gevolgd, bleef ik hangen. Hangen in onrust, in verdriet  en pijn. Met mezelf en al deze dingen geen raad weten.

Toen we begonnen stroomde de woorden er als vanzelf uit. Ook wist je de goede vragen te stellen en kwamen zo echt to the point.
En dat je je echt in de mens voor je verdiept, blijkt wel als je aan de “schoonmaak” begint.

Na deze intensieve sessie, liep ik kilo’s lichter naar buiten. Ik had zoveel bagage achtergelaten, zo vrij in mijn hoofd.

In plaats van 3 sessies werden het er 4. Maar toen was ik ook klaar. Klaar om opnieuw te beginnen in een opgeruimde ik.
Dank je wel

Elke keer weer wat sterker

Voor mij een grote stap om te maken om naar een psycholoog te gaan maar toch de stap gezet. Wat moet dat moet en ik moest van mezelf. Ik had nu zelf n steuntje nodig, dus niet wachten maar afspraak maken. En wat heb ik het getroffen dat ik bij jou terecht ben gekomen.

Gehoord, gevoeld, vertrouwd, luisterend oor, geborgenheid en dat is de bedoeling als je de stap maakt om het gesprek aan te gaan. Ik voelde mij echt per keer sterker worden en dat was voor ons beide ook te merken en te zien. Uiteindelijk moet ik zelf de stappen vooruit blijven maken maar jij hebt me daar zeker enorm bij geholpen.

Wilma, bedankt voor je luisterend oor en de fijne warme gesprekken. Het heeft me echt goed gedaan en dat was wat ik nodig had en vond bij jou.

Wilma bedankt!

In het begin was ik best sceptisch, want … Hoe kan een psycholoog in 3 of 4 sessies,  een verandering in iemands leven en/of de manier waarop je tegen dingen aankijkt bereiken? Bij andere psychologen werd er bij een informatief telefoontje van mijn kant steeds gesproken over 10 sessies of meer. Maar goed, Wilma, jouw website sprak mij aan en ik wou het dan ook wel een kans geven. 

Vanaf de eerste minuut stelde jij mij op mijn gemak en je gaf mij het oh zo belangrijke ‘Luisterend Oor’. Natuurlijk is het jouw werk, maar jij gaf mij een gevoel van welkom en het gevoel dat je oprecht, vanuit jouw eigen gevoel, naar mij luisterde en dat is toch echt iets anders als iemand die alleen maar beroepsmatig tegenover je zit. 

Samen doorliepen we mijn proces, je gaf me het gevoel, dat ik het niet alleen moest doen en dat was juist wat zo fijn was. In 4 sessies bereikten we heel veel:  ik kwam letterlijk met mijn voeten terug op de grond te staan. Zo mooi! 

De naam van jouw praktijk: ‘Hart voor Jou’  is een mooie en oprecht gekozen naam, die zeer passend is bij jouw werk en die je mag dragen als een ere-titel. 

Dankjewel voor alles

Zeker een aanrader, deze therapeut werkt zeer persoonlijk en geeft een vertrouwd gevoel. Ze weet je gehele rugzak goed leeg te maken waardoor je een goede doorstart kan maken. Ze werkt met veel gevoel en begrip.

Wilma hartelijk dank voor de mooie sessies je hebt ons super geholpen. 

Dankjewel voor alles.

Blijk van dankbaarheid

Wilma, hierbij wil ik je laten weten, dat mijn leven fantastisch is op dit moment! Vaak denk ik waar het allemaal mee begon het keerpunt, dat ik het anders wilde in mijn leven. De ellende opruimen en gaan met die banaan😉

Zo eenvoudig en makkelijk was dat niet. Ik wil hierbij laten weten, dat met jou hulp en steun, ik dat keerpunt weldegelijk voor elkaar heb gekregen en vanaf dat moment gegroeid ben. Vertrouwen in mezelf en in de toekomst. Mijn dromen waar maken!

Mijn verhaal.

Na jaren van traumatische ervaringen en de daarbij horende emoties weggestopt te hebben, was ik het helemaal zat.
Ik was constant moe en had last van huilbuien. Kon niet meer normaal communiceren zonder woede aanvallen.

Via internet op de website van “Hart voor Jou” gekomen. Het sprak mij erg aan. Gelijk gebeld voor een afspraak. Gelukkig kon ik vrij snel terecht. Wist niet goed wat te verwachten dus was een beetje zenuwachtig.

Ben heel erg dankbaar voor de hulp die Wilma heeft gegeven. Uit liefde los gelaten wat niet bij mij hoort. Mijn leven voelt stukken lichter. Kan beter met mijn emoties om gaan. En heb weer energie!
En ik ben het waard om er te mogen zijn voor wie ik ben.

Lieve Wilma dank voor alle hulp die ik nodig had. Ik wens jou het Licht en de kracht toe bij alles wat je nog mag doen voor alle anderen. Heel veel liefs.

Gedicht door cliënt geschreven:

Lief leven….

Lief leven,wat ben je mooi en wat ben je kut.

Lief leven,wat bezorg je me mooie dingen  maar ook minder mooie dingen.

Lief leven,je haalt het beste van me naar boven maar je trekt me ook helemaal naar beneden.

Lief leven,ik ben je dankbaar voor wat er allemaal op mijn pad is gekomen,het maakt me tot wie ik nu vandaag de dag ben.

Lief leven,ik ben klaar met alles wat er is gebeurd,ik laat dit achter me en kijk met een frisse blik vooruit op het leven,op het mooie wat komen gaat. Ik ga genieten van de mooie dingen en laat de verleidingen links van me liggen.

Lief leven,stel me op de proef en ik zal bewijzen dat ik het aan kan,dat ik nee kan zeggen tegen de slechte dingen. Ik zal er over gaan praten als ik ergens last van heb of ergens mee zit.

Lief leven,hou me sterk en laat me zien dat ik het kan,laat me genieten met mijn echte vrienden en laat me nieuwe vrienden krijgen die wel goed voor me zijn die wel voor mij zorgen en die me niet de afgrond intrekken.

Lief leven,ik ben blij met je en dat zal ik altijd blijven,ik zal sterk zijn en ik zal moed houden,ik kan dit en ik ga dit redden

Scannen naar gevaar

Ik had last van stress, angst en somberheid. Ik ben seksueel misbruikt en aangerand. Ik durfde bijvoorbeeld niet meer alleen in het donker over straat. Ook had ik hierdoor lichamelijke klachten gekregen. Ik zat letterlijk en figuurlijk vast.

Ik heb hiervoor al veel verschillende psychologen gehad, maar niets wat écht werkte. Toen kwam ik op Wilma haar website en was erg onder de indruk van alle referenties. Ik ben heel erg blij dat ik die keuze heb gemaakt. Ik ben in 3 sessies van al mijn klachten af, ik kan weer genieten van dingen en durf ook eindelijk weer alleen naar buiten zonder paniek en ben niet meer bezig met het “scannen naar gevaar”, maar heb ik weer ruimte in mijn hoofd om aan fijne dingen te denken.  Het voelt letterlijk of er een last van mijn schouders af is. Heel mooi en krachtig hoe zij te werk gaat! Heel erg dankbaar hiervoor.

Ik heb mezelf weer gevonden

Waar bij andere psychologische hulpverlening een lang traject nodig is, helpt Wilma in 3 sessies! Ik heb mezelf weer gevonden en daardoor loop ik niet meer steeds vast en heb ik meer grip op mijn emoties. Hartelijk dank voor deze geweldige, pure en liefdevolle hulp die gaat tot de kern!

Wilma bedankt!

Na een tia kwamen mijn angstklachten. Wilma kwam in beeld doordat haar naam door iemand werd genoemd -toeval bestaat (niet) ?-

In het eerste telefonische contact was Wilma helder en duidelijk. In het intakegesprek zouden beiden bekijken of samen gestart zou kunnen worden.

Wilma staat met twee benen op de grond, luistert en legt uit met heldere voorbeelden. Daarnaast gaf ze mij terug wat ze zag, bijvoorbeeld dat ik om de hete brij heen draaide.

De behandeling (eft) vond ik interessant en apart. Het riep bij mij verschillende emoties op van boosheid, verdriet tot waar ben ik mee bezig ? Direct na de behandeling zat ik ‘verankerd’ in de stoel en voelde me rustig en goed.

Thuis heeft dit zich bij mij voortgezet, ik droom zelfs anders en ben van mijn angstklachten af.

Wilma bedankt!

Dit is het mooiste geschenk

Deze ervaring is het beste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik heb mijzelf weer gevonden. Toen ik voor het eerst bij Wilma kwam was ik klaar. Klaar ermee en klaar ervoor. Klaar voor wat er ook maar ging komen. Door te praten kwamen er emoties naar boven. Sommige waarvan ik niet eens bewust was dat ze er waren. Maar er werd iets geraakt. Ik werd open gekraakt. Alles mocht vrij. Om zo alles op te ruimen. En dat opruimen gaf mij ruimte. Ruimte voor mijzelf. Ruimte om mijzelf weer te omarmen en lief te hebben.
Dit is het mooiste geschenk.
En ik ben dankbaar.

Wij zijn het WEL waard

“Ik ben 35 jaar, gescheiden en moeder van 2 jonge kinderen. 

Vanaf mijn kleuter jaren tot aan mijn 18e ben ik seksueel misbruikt door mijn vader, verkracht door mijn broer en mijn oom op jonge leeftijd, ik ben een dochter van een dronkaard en een gewelddadige vader. Maar ook een dochter zonder een band met haar moeder.

Ik heb vaak gedacht om mij leven te beëindigen, ik was het niet waard om verder te leven.

Op mijn 19e stortte ik in, ik moest het allemaal verwerken, alles een plekje geven. Ik kampte met PTSS en zelfmoordgedachten. 10 jaar lang liep ik bij Emergis, en na 10 jaar kon ik zelfstandig mijn leven oppakken. Niet zonder vallen en opstaan, want vorig jaar zomer is mijn relatie met de vader van mijn kinderen stuk gelopen. Ik dacht dat het door de scheiding kwam dat ik me zo neerslachtig en onzeker voelde maar…

Ineens was ik weer alleen, stond ik er alleen voor, en mijn verleden kwam om de hoek kijken. Afwachtend wanneer het toe kon slaan, ben ik in januari door mijn verleden ingehaald. 

Ik voelde me niks, niks waard, alleen, verloren, ik mocht er niet zijn voor mezelf, ik hield niet van mezelf en ik accepteerde mezelf niet. Precies zoals ik me al die jaren van misbruik heb gevoeld. 

Na lang twijfelen en onzeker of het wel bij me ging werken, ik was het immers niet waard, heb ik Wilma gemaild voor een afspraak. Ik moest mijn verleden loslaten, mezelf bevrijden. Mijn trauma’s onder ogen zien.

De volgende dag werd ik gebeld, kun je volgende week langskomen voor een intakegesprek? Wat? Zo snel? Ja hoor dat kan. 

Wilma ontvangt jou met open armen, ze kijkt je recht aan en er is een klik, hoe somber ik ook was op dat moment, het vertrouwen dat iemand mij zag was genoeg om de drempel over te stappen. 2 uur lang heb ik mijn verhaal mogen doen, snotterend en huilend lukte het mij om alle nare periodes in mijn leven op te noemen. De week erop begon het proces, loslaten! Ja dat is moeilijk, gevoelens, emoties, gedachten, gewoontes en herinneringen los te laten. Stoppen met denken, maar meer gaan voelen, mezelf omarmen, het kleine meisje die zich jaren lang in een hoekje heeft verstopt, het onschuldige meisje van toen mocht ik weer in mijn hart gaan sluiten. Wij waren van elkaar gescheiden door een muur, een muur voor zelfverdediging, maar wij zijn elkaar nooit kwijtgeraakt. En nu bracht Wilma deze muur neer, er is een pad gelegd zodat wij weer bij elkaar konden komen, en ik nam het kleine meisje weer in mijn schoot, zij mag er zijn. Zij mag verder gaan opbloeien, als een bloem die nooit echt heeft gebloeid mag ik nu gaan schitteren. 

Wilma begeleid je door de emoties, door je verdriet, zij is er voor je, fysiek en geestelijk. Ze verwoord je gedachten, zij spreekt ze uit alsof het uit je eigen mond zou komen. Hetgeen wat je altijd maar graag hebt willen uitschreeuwen wordt nu voor je uitgesproken. Tijd om los te laten, tijd om voor jezelf te kiezen en alle shit op te ruimen, want het is niet langer jouw shit, het is van een ander. Ik heb bij emergis geleerd om met mijn verleden om te gaan, alles een plekje te geven om te overleven. 

Bij Wilma heb ik geleerd om mezelf op nr 1 te zetten, er is een keus om mijn ogen en mijn hart te openen voor al het moois om me heen. 

Ik vond het niet makkelijk, het is pittig, confronterend, eng en misschien ook wel beangstigend, maar als je denkt dat er geen uitweg meer is, dan is Wilma de juiste persoon om mij te helpen. 

Ik accepteer mezelf, ik accepteer mijn verleden maar ik laat mijn verleden los en ik mag er nu zijn. 

Tijd om voor mezelf te kiezen want die keus is er, je moet er alleen voor kiezen. Wij zijn het WEL waard.

Met vriendelijke groet, 

Anoniem”

Ik mag er zijn

“Een afspraak maken met Wilma is het beste wat ik ooit voor mezelf heb gedaan. Dankzij haar zijn de donkere wolken in mijn emoties weg, kan ik beter relativeren en ik voel me bevrijd en beter dan ooit. Al na een aantal afspraken merkte ik het verschil en voelde ik me een stuk lichter. Dankzij Wilma haar hulp heb ik gezien en weet ik nu: ik mag er zijn!”

Kilo’s lichter

“Wilma past vanuit een heerlijke combinatie van aan de ene kant warmte, liefde, empathie en hart voor jouw zaak en aan de andere kant een praktische en pragmatische “niet lullen maar poetsen”-mentaliteit een MAGISCHE hocuspocus toe. De kracht zit in de eenvoud en geloof het of niet, na drie-vier sessie voelde ik me kilo’s lichter, rustiger, opgeruimd en bevrijd!”

Blij met deze keuze

“Ik ben heel erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om naar Wilma te gaan. Ik heb de gesprekken als erg fijn ervaren en had het idee dat Wilma mij goed begreep. Na de EFT voel ik me veel lichter en heb ik het gevoel dat ik nu meer leef dan dat ik overleef, zoals Wilma dat zelf ook zo mooi verwoordde. Daarbij voel ik nu ook veel meer in plaats van dat ik continu in mijn hoofd zit. Dat voelde in het begin kwetsbaar, maar ik heb het idee dat ik nu pas echt kan groeien. Ik heb aan de 3 sessies met Wilma meer gehad dan maandenlange trajecten bij andere psychologen en daar ben ik haar erg dankbaar voor!”

Het is nu tijd voor mij

Na jarenlang altijd gedacht te hebben ‘ik kom er zelf wel uit’, liep ik uiteindelijk toch vast en raakte ik de regie over mijn eigen emoties totaal kwijt. Mijn, door de jaren heen opgebouwde, innerlijke boosheid, frustratie en onrust zorgde hiervoor. Ik was er helemaal klaar mee en besefte dat het tijd was om de confrontatie aan te gaan, tijd om schoon schip te maken. Na een tip van een collegaatje kwam ik tegenover Wilma te zitten. Als eerste heb ik haar verteld welke gebeurtenissen uit mijn leven zoveel impact op mij hadden gemaakt en die de oorzaak waren van mijn verdwenen ‘ik’. Aan de hand van het door mij zelf geschreven levensverhaal heeft Wilma bij mij vervolgens de Emotional Freedom Technics toegepast. Haar begrip, haar directheid maar ook haar veilige omgeving gaf mij de ruimte me hier volledig aan over te geven. Dit was zeer confronterend, heftig en vooral emotioneel. Maar het belangrijkste was, het luchtte enorm op. Ik voelde alle negatieve energie mijn lichaam uitstromen en al stromend nam dit mijn verdriet en alle pijn met zich mee. Na een fijn afsluitend gesprek, ervaar ik nu weer die innerlijke rust, weet mijn gevoel weer een plekje te geven en geniet ik van de balans die ik weer in mijn leven terug heb gevonden. Wilma heeft er bij mij voor gezorgd om emoties los te laten…maar me vooral laten beseffen, dat ik er ben….zoals ik ben ! Bedankt Wilma….keep going on…’cause you know how to reach people !!

Ik ben gegroeid

“Na een aantal traumatische gebeurtenissen in mijn leven, liep ik op een gegeven moment psychisch vast. Slaapproblemen, niet meer goed kunnen functioneren, ernstige vermoeidheid en depressieve gevoelens. Na een tip van een vriendin kwam ik bij psychologe Wilma van Oers terecht. Zij werkt met EFT (Emotional Freedom Technics). Na het schrijven van mijn levensverhaal en het benoemen van mijn gevoelens bij bepaalde gebeurtenissen, zijn we aan de slag gegaan. Wilma heeft mij, “op haar geheel eigen wijze (liefdevol, direct, en respectvol)” geleid door het dal van al deze nare ervaringen. Hierdoor werd ik bevrijd van alle negatieve gevoelens, schuldgevoelens en verdriet. Zij heeft mij geholpen alles een plekje te geven, waardoor ik weer verder kan met mijn leven en van mezelf kan houden. Hierdoor is er ruimte gekomen voor liefde, groei en geluk. Wilma heeft de intentie en de gave om de mens zijn eigen ik te laten ontdekken, dichter bij je emoties te brengen en je daardoor een rijker en trots mens te laten voelen. Wilma nogmaals heel veel dank!”

Thank you..

I followed therapy in different places , but I was never satisfied. This time I feel very comfortable and thankful to know Wilma Zwetsloot. 
Thank you..  😉

Het is niet erg om fouten te maken

“De weg naar therapie was voor mij erg lang en zwaar, vol aarzelingen, wilde ik dit wel? Het voelde als falen, hoezo hulp nodig? Ik droeg juist de last van anderen en voelde me verantwoordelijk voor alles en iedereen, behalve voor mezelf. Deze therapie heeft mij geleerd om naar mezelf te kijken, en mijn hart te openen voor mezelf. Ik heb geleerd dat het niet erg is om ook fouten te maken. En ik heb geleerd om mezelf te vergeven, je mag huilen en verdrietig zijn. Het was zwaar de eerste keren dat ik bij je was, maar de warmte die jij aan me gaf, de armen om mijn heen, het luisteren, dat deed me zo goed. Je leerde me weer van het leven te genieten, maar het is een golf, er zijn dagen dat je leegheid voelt maar er zijn ook dagen dat je er tegen kan. En het allemaal relativeert, wat ik prettig vond is dat het mocht, je mocht je zo voelen, je kreeg de ruimte om je uit te drukken op jouw eigen manier. Je hebt me geleerd om het weg te schrijven, deze manier vond ik erg prettig want je kan je soms beter uitdrukken in schrift dan in taal. Ik heb geleerd om van mijzelf te gaan houden en kan weer volop van het leven genieten, zit beter in me vel en doe mijn werk met groot plezier.”

Ik kan mij meer openstellen

“Toen ik voor het eerst bij Wilma binnenkwam was ik er zeer huiverig onder en had zoiets van: ” Wat doe ik hier?” Maar dit gevoel verdween al snel toen ik met je sprak en de manier waarop jij met mij communiceerde. Je hebt een heel postieve manier van praten en daarbij haalde je snel de schroom bij mij weg om open te kunnen zijn. Dit creeerde heel snel een gevoel van vertrouwen, iets wat ik niet snel heb bij vreemden. Feit is dat je mij direct op de juiste plaats wist te raken en mij daarbij ook kon bereiken. In het begin had ik daar moeite mee, omdat ik dingen moest vertellen waar ik mij enorm voor schaamde en die ik jarenlang met mij mee droeg. Maar dit verdween al snel en ik voelde mij op mijn gemak en wist dat ik je vertrouwen kon. De sessie met EFT (Emotional Freedom Technics) was een hele mooie, omdat ik er helemaal in opging. Het voelde verlichtend, waardoor er een soort van vreugde in mij kwam die ik heel fijn vond. Ik kan dit voor veel mensen aanbevelen, maar ze moeten er wel voor open durven staan en de drempel van schaamte durven nemen, want dan pas ervaar je hoe heerlijk dit kan zijn.”

Ik heb mezelf terug gevonden

“Dankzij de hulp van Wilma heb ik mezelf terug gevonden. In een moeilijke periode op mijn werk en veelvuldig ziek zijn, heeft Wilma mij bewust gemaakt van dat wat mij overstuur maakt en hoe ik hier mee om kan gaan. Wilma gaf me een heel veilig en vertrouwd gevoel. Met liefde maakte zij me bewust wat ik met mezelf liet gebeuren. Ik ben me nu zeer bewust van mijn innerlijk kind en omarm dit kind, want het is een deel van mijzelf. De momenten , dat ik niet in mij kracht sta, maar ik mij laat leiden door mijn innerlijke kind worden door deze bewustwording steeds minder. Ik ben zo blij, dat ik nu zelf door heb wat er met mijn gevoel gebeurt en kan kiezen hoe ik me voel. In een korte periode waarin ik 6 afspraken had en huiswerkopdrachten mee kreeg. Weet ik weer hoe ik wil leven, met liefde, plezier en creativiteit en toch innerlijke rust. Wilma maakte mij attent op de studie kindercoach. Dankzij haar heb ik de studie kindercoach succesvol afgerond en kan ik nu een eigen praktijk starten. Wilma bedankt, ik voel me herboren en weet het vast te houden.”

Ik ben goed zoals ik ben

“Enkele maanden geleden liep ik bij je binnen met een noodkreet om hulp. Ik zat overspannen thuis en wist me geen raad. Uit je website sprak voor mij al het vertrouwen dat ik bij jou terecht kon. De eerste ontmoeting was moeilijk voor me. Ik moest me bewust open stellen. Jij hebt me daarbij geholpen op een relaxte manier en bereidde me voor op het vrijlaten van mijn emoties tijdens de tweede afspraak. Daar zag ik naar uit en tegelijk enorm tegenop. Want wat zou er allemaal naar boven komen? En hoe zou ik daarmee om moeten gaan? Maar ook deze keer nam je me rustig bij de hand en loodste me er doorheen. Op mijn eigen manier kon ik mijn problemen benoemen, het hoofd bieden en er afstand van nemen. Stap voor stap voelde ik steeds meer rust. Vanaf toen wist ik het zeker: ik ben goed zoals ik ben en ga met opgeheven hoofd de toekomst tegemoet. Ik heb geen bevestiging nodig van anderen om te weten wie ik ben. Dank voor je support en vertrouwen! Nog steeds voel ik diezelfde rust en treed ik het leven op een andere, veel prettigere, manier tegemoet. Ik zal dit nooit vergeten!”

Stressklachten

“Toen ik op mijn werk voor de 2e keer uitviel met stressklachten werd het hoog tijd om hulp te zoeken. Omdat ik eindeloos praten en gedrag aanleren niet zag zitten sprak de website van Wilma me erg aan. Wilma heeft n.a.v. mijn levensverhaal oude trauma’s opgeruimd waardoor ik weer letterlijk ruimte krijg om te stralen en te leven vanuit mijn lijf. Mijn “verhaal” is in 3 sessies letterlijk weg. Niet mijn verleden maar wel de blokkades eromheen waardoor ik niet verder kon. Er is letterlijk opgeruimd en dat voelt zo ontzettend goed. Dat gun ik iedereen. ”

Volgens mij ben je heel gevoelig

“De laatste jaren zat ik niet lekker in mijn vel. Ik piekerde veel, had weinig energie en kon slecht beslissingen nemen. Mensen zeiden weleens “volg je gevoel”, maar ik had geen idee wat ik voelde. Ik leefde vooral vanuit mijn hoofd.

Op een bepaald moment zag ik in dat het anders moest, maar ik realiseerde me ook dat ik dat niet alleen kon. Ik zocht hulp bij Wilma en dat bleek een hele goede keuze. Een van de eerste dingen die Wilma tegen me zei was: “Volgens mij ben je heel gevoelig”. Dat lijkt vreemd voor iemand die haar gevoel totaal kwijt was, maar het klopte wel. Ik wist me geen raad met die gevoelens en had ze weggestopt. Ik had een muurtje om me heen gebouwd. Al in het eerste gesprek gebeurde er iets moois, iets wat me heel erg raakte. Toen had ik ook meteen vertrouwen in het vervolg.

De volgende sessies waren best heftig en emotioneel, maar ik ging steeds met een opgelucht gevoel naar buiten. Na mijn tweede bezoek voelde ik me al stukken beter. Inmiddels zijn de blokkades weg en stroomt de energie weer. Ook is mijn creativiteit weer terug én het belangrijkste, mijn gevoel.
Ik ben Wilma ontzettend dankbaar voor de manier waarop zij mij heeft begeleid. Met veel warmte, vertrouwen en respect.”

Dankjewel!!!

“Hoi Wilma,

Misschien komt dit mailtje een beetje uit het niets, maar ik wil je graag bedanken. In de zomer van 2015 heb ik 3 sessies met jou gedaan, en ik kan niet geloven hoe veel die sessies hebben geholpen. Voor het eerst sinds jaren durf ik meer aandacht aan mezelf te geven, in plaats van ruimte maken voor andere mensen en mezelf weg te cijferen. Ik ben als persoon gegroeid, en dat heb ik allemaal te danken aan jouw hulp. De relatie die ik nu heb met mijn vader is nog nooit zo goed geweest, en ik heb de ingewikkelde geschiedenis achter mij gelaten. Voor mij voelt het alsof ik helemaal ben opgebloeid, en ik kan veel beter omgaan met emoties waar ik vroeger geen raad mee wist.

Tuurlijk heb ik af en toe een ‘off day’, maar door de therapie weet ik hoe ik, door aandacht aan mezelf te geven, om meer positiever te denken.

Nogmaals, dankjewel 💖”

Een aanrader!

“Via mijn vriend kwam ik bij Wilma terecht. Hij was erg enthousiast over haar en inmiddels kan ik niet anders dan zeggen dat ik dat ook ben.
Waar de site me aansprak, maar ook iets ‘zweverig’ op me overkwam, was ik aangenaam verrast tijdens de eerste kennismaking.

Wilma is een nuchtere, praktische vrouw, maar ook met ontzettend veel gevoel. Ze weet de juiste emoties te raken en vindt hier ook de juiste woorden bij. Er gebeurde direct iets bijzonders, het raakte me. Dit gaf direct vertrouwen voor het vervolg.

Ze is recht door zee en neemt geen blad voor de mond, maar dat allemaal met veel respect en integriteit. Een spiegel, die kan ze je als geen ander voorhouden. Al met al was het voor mij een ontzettend prettige ervaring en heeft ze me goed geholpen. Een aanrader!”

Veel vrijer, opener en rustiger

“Ik ben onwijs blij, dankbaar en opgelucht dat ik een aantal sessies bij jou heb gedaan. Ik kan bijna niet omschrijven hoe anders ik me voel. En niet alleen ik, mensen om me heen merken het ook.

Ik kan zo een aantal voorbeelden noemen van situaties die ik voorheen lastig vond of uit de weg ging, wat nu haast vanzelf (goed) lijkt te gaan. Heb gesprekjes met totale vreemden wat ik voorheen echt niet deed of durfde… Ik voel me veel vrijer, opener en rustiger.

Vond het fijn je dat even te laten weten. Enorm bedankt!”

Heb je vragen of wil je een afspraak maken bel me of stuur een e-mail.